Terenuri sportive
Pentru activităţi de relaxare şi petrecere a timpului liber, pe teritoriul complexului sunt amplasate 3 terenuri sportive: de fotbal, baschet şi volei.
Terenurile sportive sunt locul ideal pentru cei care doresc sa facă din mișcarea fizică o bucurie, o necesitate, dar și pentru cei care sunt la începutul unui drum de performanţă.

Terenurile sportive din cadrul complexului Ivancea vă ajuta să petreceţi frumos timpul cu familia, colegi ori prietenii într-o atmosferă relaxantă şi de neuitat în aer liber. Locaţia este potrivită pentru reîncărcarea bateriilor prin sport, departe de aglomeraţia oraşului.
Atât terenul de fotbal cât şi cel de baschet sunt amenajate perfect pentru a juca un meciuri pe cinste, cu prietenii sau colegii.
 
Tarife pentru arenda terenurilor sportive
Destinaţia Tarif pentru o unitate (12 ore), MDL
Teren de fotbal 600
Teren de baschet 600
Teren de volei 600
Foişoare
Pe teritoriul complexului sunt situate de asemenea şi 7 foişoare cu o capacitate totală de 272 locuri unde pot fi desfăşurate cu succes evenimente profesionale sau de familie.
 
Foişoarele amenajate cu mese şi scaune mobile sunt amplasate în aer liber în formă de amfiteatru, cu o privelişte panoramică deosebită a naturii unde puteţi comunica şi organiza diverse activităţi de agrement. Pentru fiecare foişor este amplasat câte un grătar din cărămidă perfect pentru prepararea de bucate la gril. Ambianţa deosebită, personalul amabil şi discret, toate acestea sunt elementele care se regăsesc în deservirea fiecărui foişor. 

Suplimentar, complexul dispune şi de o terasă. Fie că este o masă între prieteni, un business lunch, sau un eveniment special, terasa complexului vă este la dispoziţie cu personal calificat, muzica bună şi produse de calitate.
Tarife pentru arenda terenurilor sportive
Capacitatea Tarif pentru un pavilion (12 ore), MDL
Până la 10  persoane 660
Mai mult de 10 persoane (suplimentar pentru fiecare persoană) 45
Preţul maxim al arendei unui pavilion (indiferent  de numărul de persoane) 1800
GALERIE FOTO